English English StayInBelgrade +381 (0)64 203 77 27

Uslovi pravila i principi poslovanja naše agencije

Principi poslovanja i usluge

 StayInBelgrade

Organizuje za Vas doček na aerodromu ili na destinaciji na kojoj dolazite nekim drugim prevoznim sredstvom i prevoz do apartmana ili nekog drugog smeštaja u Srbiji.

Potrebno je samo da nas informišete o broju putnika i svojim planovima, a mi organizujemo prema Vašoj želji i potrebama dovoljan broj automobila koji će Vas čekati i prevesti do željenog mesta. Na raspolaganju su Vam i luksuzna taxi vozila.

Cena dočeka na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu i prevoz do izabranog smeštaja u Beogradu do 4 osobe, iznosi ukupno 15€. Cena dočeka na autobuskoj stanici ili železničkoj I prevoz do željenog apartmana iznosi 5€.

Iskoristite mogućnost da Vas po izlasku iz aviona dočeka vozač sa natpisom na kome je Vaše ime ili drugi znak raspoznavanja koji ste Vi odabrali, da Vam pomogne oko prtljaga, i da Vas bezbedno preveze komfornim automobilom do izabranog smeštaja u Beogradu, a da pri tome izbegnete eventualni susret sa nesavesnim taxi vozačima koji naplaćuju istu uslugu višestuko skuplje.

Rezervacija apartmana i način plaćanja

Rezervacije smeštaja i ostalih usluga vrši se putem e-mail-a na office@stayinbelgrade.com ili na telefon +381 64 203 77 27

Cene apartmana koje su istaknute na našem sajtu su često promotivnog tipa, sa mogućim izmenama usled sajmova, nove godine i u zavisnosti od sezone.

Cene su prikazane u evrima, a plaćanje vršiti gotovinom pri ulasku u apartman prema gornjem kursu Narodne banke Srbije. Naplatu preko Vaše kreditne kartice nismo još uvek u mogućnosti da realizujemo, ali u blizini apartmana se nalaze bankomati (ATM) na kojima gost može podići sa svoje kreditne kartice iznos koji je potreban za plaćanje smeštaja.

Za rezervacije od 3 i više dana potrebno je uplatiti avans koji iznosi 20% od ukupnog iznosa za ukupan broj dana planiranog boravka. U slučaju otkazivanja avans se ne vraća. Za boravak kraći od 3 dana avans nije neophodan. Plaćanje ukupne sume se vrši ISKLJUČIVO prilikom preuzimanja ključeva tj. ulaska u apartman. Plaćanje avansa je moguće izvršiti u gotovini, kreditnim karticama preko PAY PAL servisa, poštanskom uputnicom za građane Srbije kao i putem bankovnih računa. Za plaćanje preko PAY PAL servisa na ukupnu cenu obračunava se dodatnih 4% koliko iznose troškovi transfera. Državljanima pojedinih zemalja nije omogućeno plaćanje preko PAY PAL servisa što zavisi od bankarske politike tih zemalja.

Plaćanje čekovima građana nije moguće.

Uslovi smeštaja

S obzirom da su svi apartmani u privatnom vlasništvu ili su iznajmljeni, molimo Vas da tokom vašeg boravka čuvate nameštaj kao i sav inventar apartmana i poštujete pravila kućnog reda koja su vidno istaknuta u nasim apartmanima.

Pušenje nije dozvoljeno u spavaćim sobama.