English English StayInBelgrade +381 (0)64 203 77 27

Stay In Belgrade

O Beogradu

Beogradski noćni život je jednostavno način života mladih u njemu.Beograd
Beograd – grad mladih , ljubavi odlične zabave i najboljeg noćnog provoda. U njemu živi nešto više od 1.700.000 stanovnika. Više od 40% Beograđana ima između 15 i 44 godine.

Duh Beograda je nešto o čemu će vam svaki Beograđanin rado pričati. Neposredni i raspoloženi za zabavu svakoga dana u nedelji, mnogi Beograđani će tvrditi da su pravi hedonisti, da znaju sve o dobroj hrani, vinu, muzici. Mnogi to zaista i jesu.

Beograđani se raduju svemu i svačemu, prijatnim razgovorima i dugim šetnjama, ispijanju jutarnje kafe, neradnim danima, raduju se i kada u pekari u kraju pronađu svež, tek ispečen, vruć hleb. Vole da su u pokretu i zbog toga su ulice, šetališta, kafići, restorani, prodavnice uvek pune ljudi. Što je još važnije, Beograđani se raduju svakome. Zato upoznate Beograd upoznajući Beograđane.

Dodjite da uživate u gradu koji je više puta proglašavan za najbolji noćni život na svetu !!

Ko je imao sreće da se jutros probudi u Beogradu, može smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu. Svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno.— Duško Radović
Duh Beograda krije se u jedinstvenom haosu njegovih zelenih pijaca, a pre svega u gipkom hodu Beograđanki. Beograđanke na ulici – to je za mene fantastičan moderan balet, bez drugog zvuka do lupkanja potpetica na njihovim cipelama! Blede, naglo izrasle gradske devojčice, odrasle na asfaltu, odgojene pogledima prolaznika punim želja, samostalne, drske i učtive u isti mah, sa urodjenom elegancijom dovitljivih modiskinja i lukavo skrivenim siromaštvom – one su najlepša i najraskošnija predstava koju Beograd nudi pogledu došljaka, sve dok nekuda ne iščeznu, kao po nečijem tajnom migu, a ulice ostanu neutešno puste i gole.— Momo Kapor

Poznato je da se Beograd poslednjih godina pozicionirao kao regionalna i svetska prestonica noćnog života. U prilog tome govori i veliki broj najraznovrsnih lokacija gde se može provesti slobodno vreme. To je grad mladih, smeha, ljubavi, odlične zabave i najboljeg noćnog provoda.